CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın beklenen görüşmesi bugün gerçekleşecek. Görüşmede yeni anayasa ve Filistin konularının ele alınması bekleniyor.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün saat 16.00’da AKP Genel Merkezi’nde görüşecek.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, görüşmede iki liderin yeni anayasa çalışmalarını, İsrail’in Gazze’ye yönelik katliamları ile kalıcı barışın sağlanabilmesi için atılan adımları konuşması bekleniyor. Öte yandan Özel’in önümüzdeki günlerde yapmayı planladığı Filistin ziyaretinden de bahsetmesi öngörülüyor.

ESKİ GENEL BAŞKANLARI ARADI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesinde partisinin eski genel başkanlarını telefonla arayarak görüşlerini aldı.

CHP’den yapılan açıklamaya göre, Özel, Hikmet Çetin, Altan Öymen, Kemal Kılıçdaroğlu ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın’ı telefonla arayarak, Erdoğan ile görüşmesinin çerçevesine dair bilgi verdi, görüş ve önerilerini dinledi.

Özgür Özel’den “Taksim’e yürüme çağrısından vaz mı geçtiniz” sorusuna yanıt