Erdoğan: Ne soğana ne patatese liderinizi kurban etmezsiniz

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2023 Perşembe 1:34 pm - Güncelleme: 4 Mayıs 2023 Perşembe 1:34 pm

AKP iktidarının politikaları nedeniyle Türk halkı derin bir yoksulluk ile karşı karşıya. Asgari ücret aylardır açlık sınırının altında kalırken yurttaşlar soğanı ve patatesi tane ile alı hale geldi. Giresun'da miting yapan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan da, "Ben biliyorum, sizler ne soğana ne patatese, liderinizi kurban etmezsiniz. Giresun, kahramanlarımızın emanetlerine sıkı sıkıya sahip çıkacak. Giresunlu kardeşlerim ondan bundan korkmaz." dedi.

Erdoğan, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fındığın 4 dolardan alacağım sözlerini de hedef aldı. Erdoğan, " Bol bol yalanı söyler" ifadelerini kullandı.


" />

Tane ile satılır hale gelen soğan ve patates sebebiyle ekonomi eleştirilerinin hedefinde olan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ben biliyorum,  sizler ne soğana ne patatese, liderinizi kurban etmezsiniz” dedi.

AKP iktidarının politikaları nedeniyle Türk halkı derin bir yoksulluk ile karşı karşıya. Asgari ücret aylardır açlık sınırının altında kalırken yurttaşlar soğanı ve patatesi tane ile alı hale geldi. Giresun’da miting yapan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan da, “Ben biliyorum,  sizler ne soğana ne patatese, liderinizi kurban etmezsiniz. Giresun, kahramanlarımızın emanetlerine sıkı sıkıya sahip çıkacak. Giresunlu kardeşlerim ondan bundan korkmaz.” dedi.

Erdoğan, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fındığın 4 dolardan alacağım sözlerini de hedef aldı. Erdoğan, ” Bol bol yalanı söyler” ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu’ndan Giresun’da ‘Fındık’ sözü! 4 doların altına düşmeyecek