Erdoğan İYİ Parti’ye saldırıyı görmedi yine Akşener’i hedef aldı

Yayın tarihi: 1 Nisan 2023 Cumartesi 6:34 pm - Güncelleme: 2 Nisan 2023 Pazar 12:09 am

Elazığ’da konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti’ye yapılan saldırıya değinmeden yine Meral Akşener’i hedef aldı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni’nde konuştu. Muhalefeti hedef alan İYİ Parti’ye saldırıyı görmedi yine Meral Akşener’i hedef aldı.

” />

 

‘BAY BAY KEMAL ÖNÜMÜZÜ KESEMEYECEKSİN’

Erdoğan özetle şunları söyledi: “Hem yapımı devam eden konutları, hem deprem hem de İlk Evim projesinde konut ve arsaları teslim edeceğiz. Bu ülkede yapılan her işe karşı çıkmayı, engel olmayı maharet sanan bir kesim var, kimdi bu, CHP. Her konuda bu kesimin şirretçe yürüttüğü kampanyalara maruz kaldık. Vaktimizin bir kısmını iş yapmaya mecburen bir kısmını da bu işlerin önünü tıkamaya çalışanlara ayırdık. Marmaray’da önümüzü kesmeye çalıştılar, şu anda, tüm halka hizmet ediyor. Denizin altından böyle bir raylı sistemi biz gerçekleştirdik mi? Avrasya Tüneli’ni, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü yaptık mı? Şimdi de Kanal İstanbul’un önünü kesmek istiyorlar, Bay Bay Kemal kesemeyeceksin.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na silahlı saldırı! Akşener Erdoğan’ı işaret etti

‘KİMİNLE UĞRAŞACAĞINI ÇOK İYİ BİLMEN LAZIM’

Hanımefendi senin bu işlere aklın ermez. Biz papatya çayının ne zaman içileceğini de biliriz ama sana da rezeneyi tavsiye ederiz. Onun için kiminle uğraşacağını çok iyi bilmen lazım.

Bunlar ne kadar kısa sürede hastane yapabileceğimizi anlayamaz. Bay Bay Kemal, sahra hastanesi dedi, çadır kurmuşlar. İhtiyaç duyulan her hastaneyi de kamu binalarını da 1 yıl içinde faaliyete geçirmek için size sözümüz var, bunu da yapacağız. Yeter ki birliğimize sahip çıkalım, yapılanları inkar edip, terör örgütünü eteğine yapışıp, emperyalistlerden medet umanlara rağmen bunu yapacağız. Bay Bay Kemal’e Kandil’den selam geliyor. Yürüyün bakalım, nereye kadar yürüyeceksiniz?

Akşener: Adresim belli, benim için Silivri soğuk değil

‘LGBT İLE İŞİMİZ YOK’

Bizim LGBT ile işimiz yok, ülkemize kazandıracak daha çok işimiz, istikbalimiz ve istiklalimiz için vereceğimiz daha çok mücadele var. Biz, 20 yılda her alanda yaptığımız 79 milyar liralık yatırımla Elazığ’a şükranlarımızı gösterdik. Elazığ’ı tarihinde görülmemiş hizmetlerde buluştuk.”

Erdoğan ‘çözüm süreci’ni unuttu!

NE OLMUŞTU?

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında “Biz bir şeyi eğer yapıyoruz, yaptık dersek, bunu yaparız Meral Hanım. Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip soyadım da Erdoğan. Erdoğan’a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Yalanla dolanla iş yapma. Beni kendinle uğraştırma” demişti. Akşener ise Erdoğan’a “Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir” diye yanıt vermişti.

Polemik sonrası İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı silahlı saldırı düzenlenmişti. Saldırı sonrası Akşener, Erdoğan’ın bu açıklamalarını işaret ederek “Korkmuyorum Recep Bay” ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti’ye sıkılan kurşunların geldiği iddia edilen inşaat lazerle belirlendi

İYİ Parti binasını kurşunlayan saldırganın ifadesi ortaya çıktı

İYİ Parti binasını kurşunlayan şüpheli serbest bırakıldı