Erdoğan, Bahçeli ve Soylu depreme böyle yakalandı

Yayın tarihi: 21 Şubat 2023 Salı 7:27 am - Güncelleme: 21 Şubat 2023 Salı 7:27 am

Hatay’da meydana gelen 6,4’lük deprem anında AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş AFAD koordinasyon merkezinde bulunuyordu. Deprem anında yaşanalar toplantıya katılanların kameralarına yansıdı

Hatay’da şiddetli bir deprem meydana geldi. Depremin Adana’dan da hissedildiği öğrenildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, 6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli depremlerde binlerce kişinin vefat ettiği Hatay’da 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Kandilli, Büyükcat-Samandağ mevkiinde meydana gelen depremin 7.7 kilometre derinliğinde olduğunu bildirdi.

Hatay’da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde depremler! 4 ölü 294 yaralı

Oda TV’de yer alan habere göre; Deprem anında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş AFET koordinasyon merkezinde bulunuyordu. Bir toplantı sırasında yaşanan depreme yakalanan iki liderin o anları seyirciler tarafından kaydedildi.