Erden Timur Sergio Ramos transferine nokta koymaya gidiyor

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2023 Perşembe 2:23 pm - Güncelleme: 31 Ağustos 2023 Perşembe 2:23 pm

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan vekili Erden Timur dünya yıldızı Sergio Ramos‘un menajeriyle görüşmeye gitti. Kısa süre içinde transfere olumlu ya da olumsuz nokta konulması bekleniyor.

Bir süredir oyuncu ile görüşen Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, bugün İspanyol stoperin menajeriyle tekrar temasa geçecek. Cimbom bonuslar dahil 8 milyon Euro teklif ederken, 37 yaşındaki yıldız 10 milyon Euro istemişti.

2. BAŞKAN METİN ÖZTÜRK’TEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Sabah gazetesine konuşan 2. Başkan Metin Öztürk, “Ben de merak ediyorum. Yarın uçakta (bugün-kura çekimine giderken) Erden Timur’a soracağım. Ramos’a nasıl baktığım önemli değil. Şahsi görüşüm de olsa kulübü bağlar. Futbolcular değil marka üzerinden gidiyoruz. Diğer büyük olduğunu söyleyen takımlar suni sponsorluklarla devam ederken bizde bu iş tamamen organik yürüyor. Bu sponsorlar Galatasaray’ın başarısıyla kendi başarılarını perçinlemeye çalışan firmalar” dedi.

SERGIO RAMOS KİMDİR?

İspanya’da Sevilla ile profesyonel olan Sergio Ramos ardından gittiği Real Madrid’de efsaneler arasına girmişti. İspanyol devinde tam 16 sezon forma giyen yıldız futbolcu, ardından da iki sezon Paris Saint Germain’de görev yapıp sonrasında boşa çıkmıştı.

Ahmet Nur Çebi sessizliğini bozdu! Talisca ve Ramos görüşmelerini anlattı