Emre Belözoğlu’nun avukatından Fatih Terim çıkışı: Böyle bir şey olmayacak

Yayın tarihi: 29 Kasım 2023 Çarşamba 10:40 am - Güncelleme: 29 Kasım 2023 Çarşamba 10:41 am

Fatih Terim Fonu” mağduru Emre Belözoğlu’nun avukatı Şekip Mosturoğlu, “Eğer beklenti, bu davanın sonunda Fatih Terim isminin bir karar çıkacağı ise yok, böyle bir şey olmayacak” dedi.

“Fatih Terim Fonu” mağduru eski milli futbolcu Emre Belözoğlu’nun avukatı Şekip Mosturoğlu, Sözcü TV’de açıklamalarda bulundu.

Şekip Mosturoğlu, konuşulan her şeyin iddialardan ibaret olduğunu ve Denizbank’ın açıklamasının genel bir açıklama olduğunu belirterek, “Hiç kimse dosyanın genel durumuyla ilgili bir konuşma yapmıyor, yapmak da istemiyor” dedi.

“BANKAYI TEMSİLE İZAMLI EVRAK”

Mosturoğlu, dosyada bulunan kişilerin kategorilere ayrıldığını söyledi.

Şekip Mosturoğlu, “Bazılarının elinde A4 kağıdına imza var, bazılarının elinde tek imza var, bazılarının elinde sahte imzalı bir evrak var ama bazılarının elinde de bankayı temsili izama elverişli bir evrak var” şeklinde konuştu.

“İMZAYI KABUL ETTİ”

Mosturoğlu, banka müdür yardımcısının attığı imzayı kabul ettiğine işaret etti.

Şekip Mosturoğlu, “Bugüne kadar bekleme sebebim şu; ben duruşmada banka müdür yardımcısının çapraz sorgusunu bekledim, imzayı kabul edecek mi etmeyecek mi? Çünkü imzayı kabul etmediği durumda başka bir şey olacaktı. Benim evrakımdaki imzayı kabul etti, ‘Bu imzayı ben attım’ dedi” ifadelerini kullandı.

“FATİH TERİM’İN İSMİ GEÇMİYOR”

Mosturoğlu ayrıca fona adı verilen eski Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in adının davadaki 14 olayda geçmediğini söyledi.

Şekip Mosturoğlu, “Eğer beklenti, bu davanın sonunda Fatih Terim isminin bir karar çıkacağı ise yok, böyle bir şey olmayacak” dedi.

Seçil Erzan’ın eski sevgilisi ayrılık sebeplerini anlattı

Kaynak: TELE1