Seçil Erzan’ın eski sevgilisi ayrılık sebeplerini anlattı

Yayın tarihi: 29 Kasım 2023 Çarşamba 7:39 am - Güncelleme: 29 Kasım 2023 Çarşamba 7:39 am

Aralarında tanınmış kişilerin de olduğu birçok ismi dolandıran bankacı Seçil Erzan’ın eski sevgilisi Candaş Gürol, Erzan’dan ayrılma sebebini anlattı.

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen ‘Fatih Terim Fonu’ olayında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kez de Erzan’ın ‘Nursel abla’ isimli kişiye yazdığı “Abla Candaş her şeyi öğrendi. Bana çok üzüldü fakat yanımda duramıyor. Çok korkuyor” mesajıyla gündeme gelen eski sevgili Candaş Gürol konuştu.

Odatv‘den Oğuz Ok’un haberine göre, Candaş Gürol yazışmalara ilişkin, “Seçil’den ayrılmadan önce benim kabul edemeyeceğim bazı ilişkilerinin olduğunu öğrendim. Bunları buradan söylemem çok doğru olmaz. Kendisine bunları bildiğimi ve bu ilişkilerin kariyerime zarar verebileceğini söyledim. Erkek arkadaşı olarak yanında durmanın birçok sebepten dolayı doğru olmayacağını kendisine bildirdim. Sanırım o konuşma bu konuşmadır” ifadelerini kullandı.

“ÇÖZEMEDİĞİM İLİŞKİLERİ VARDI”

Erzan’ın eski ilişkilerinin kendisinin kabul edemeyeceği nitelikte olduğunu belirten Gürol, Erzan’ın kendisine ve yapılarına uygun olmadığını, kendisine hiç ulaşamadığını, geçmişinde de bu tarz ilişkilerin kendisinde ciddi sıkıntı yarattığını belirtti.

Ayrılık gerekçesini bu sebeplerle açıklayan Gürol, “Ortada Erzan’ın çözemediğim eski ilişkileri ve mevcut açıklanamaz bir durum vardı. Bu durumu kendisine söyledim ve o dönemde kendisinden ayrıldım. Sanırım ilgili yazışma bununla ilgili. Kısacası olay Seçil’in özel hayatına ilişkin bir durumdur banka veyahut diğer konularla ilgili değil” dedi.

“HEDEFLERİNİ TUTTURAMADIĞINI SÖYLEDİ”

Ayrılmalarından sonra Erzan’ın birkaç kez yeniden başlamak istediğini söyleyen Gürol, sözlerini şöyle noktaladı:

“Tam olarak hayatındaki sorunu bana söylemesi gerektiğini söyledim. Hedeflerini tutturamadığını ve müdür yardımcısı olabileceğini ama olamadığını söyledi. Çok inandırıcı bulmamakla birlikte çok da sorgulamadım. Ayrılma dönemi inanılmaz asabi ve sinirli birisine dönüşmüştü. Açıkçası kime neyi hangi saikle yazdı tam olarak da çözemiyorum. Dosyada tanık olduğum için daha fazla da açıklama yapmam doğru olmayacak.”

‘Fatih Terim Fonu’ mağdurunun ifadesi ortaya çıktı! Kendisini dolandıran Seçil Erzan’ı teselli etmiş

Kaynak: TELE1