Emre Belözoğlu’ndan Halil Umut Meler’e sitem: Yakıştıramadım

Yayın tarihi: 4 Ocak 2024 Perşembe 7:22 pm - Güncelleme: 4 Ocak 2024 Perşembe 7:22 pm

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yayıncı kuruluşa verdiği röportajda Halil Umut Meler‘e sitem ederek ”Beni azmettirici olarak höstermesini kendisine yakıştıramadım” dedi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yayıncı kuruluş BeINSports’a verdiği özel röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ankara’da oynanan Çaykur Rizespor maçında saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler ile ilgili ‘Süreci akil yönetemedi’ diyen Belözoğlu, insanların kendisini yalnız bıraktığını söyledi.

Emre Belözoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

”BENİ DEFALARCA YALNIZ BIRAKTILAR”

“Benim Halil Umut Meler karşısında yer aldığım bir pozisyon yoktu. Kurallar içerisinde itirazlarım olmuş olabilir. Verilen röportajda belli bir kesim tarafından işin içine çekilmeye çalıştım. Ben zaten bulunduğum her ortamda olayın merkezinde oldum. İstesem de istemesem de bu duruma itildim. Sayın başkanımızın yanında olmamdan da rahatsız olanlar oldu. İnsanlar beni defalarca yalnız bıraktılar.”

”KENDİSİNE YAKIŞTIRAMADIM”

”Ben o yüzden insanları yalnız bırakmamayı tercih ederken, bundan pay çıkarmaya çalışan bir güruh çıktı. İnsanlar benimle 16 yaşımdan beri uğraşıyor. Bu süreçleri yönetmekte onlardan çok daha tecrübeliyim. Halil Umut Meler’den de tecrübeliyim. Kendisi ne yazık ki süreci akil yönetemedi. Düştüğü duruma binaen üzüntüsünü ifade etmiş bir teknik adam olarak beni bir numaralı azmettirici olarak göstermesini kendisine yakıştıramadım.”

Emre Belözoğlu: Seçil Erzan’la bir kez yüz yüze görüştüm

Halil Umut Meler’e yumruk atan Faruk Koca tahliye edildi

Kaynak: TELE1