Emre Belözoğlu’na annesinden Faruk Koca nasihati: Ankaragücü’nde olmak 3 Temmuz süreci gibi şereftir

Yayın tarihi: 19 Ocak 2024 Cuma 12:59 pm - Güncelleme: 19 Ocak 2024 Cuma 12:59 pm

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu annesinin, Faruk Koca‘nın hakem Halil Umut Meler’e yumruk attığı olaydan sonra “Faruk Başkanı yalnız bırakmayacaksın” dediğini söyledi. Belözoğlu ayrıca bu süreçte yaşadıklarını 3 Temmuz’a benzetti.

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu son dönemde yaşanan gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli takımı çalıştırmaktan dolayı büyük bir şeref duyduğunu belirterek, yaşanan olaylardan sonra annesinin kendisine “Faruk Başkanı yalnız bırakmayacaksın” nasihatini verdiğini söyledi.

Genç teknik adamın, son zamanlarda meydana gelen gelişmeler hakkındaki açıklamaları şöyle:

“3 TEMMUZ’LA AYNI ŞEY…”

Süper Lig’de Rizespor ile yapılan maç sonrası yaşanan olaylara rağmen başkent temsilcisinden ayrılmayı düşünmediğini belirten Belözoğlu, yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti:

Pek çok kez karar alırken kendimi düşünerek almadım. 3 Temmuz’da Fenerbahçe’yle o süreci yaşamak nasıl bir şerefse Ankaragücü’nde de olmak aynı şereftir. Bu süreçte bunu hissettim. Kulüp ne yaşarsa yaşasın, biz bir karar verdik ve teklifi kabul ederken de her şeyi göze alarak kabul ettik.

Halil Umut Meler’e yumruk atan Faruk Koca’dan ‘Pişman mısınız?’ sorusuna yanıt

“DOĞRU OLANI YAPTIK”

“Tabii başkanımızın yaşadığı süreç kimsenin öngörebileceği bir şey değildi. Ben bu süreçlere alışkınım. İnsanların benden beklediğini yapmak zorunda değilim, sadece Allah’a hesap veririm. Ben doğru olduğuna inandığım şeyi yaptım ve çok mutluyum.

ANKARAGÜCÜ PAYLAŞIMI

Türkiye Kupası’ndaki maçta Rizespor’u mağlup ettikten sonra Emre Belözoğlu, Karadeniz ekibinin sosyal medya hesaplarından kendisine yönelik yapılan eleştirileri ele aldı. Bu tür açıklamaların uygun olmadığını belirten Belözoğlu, durumu kınadı.

Ayrıca, aile sahibi bir birey olduğunu da hatırlatan Belözoğlu, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

Ailem de artık alıştı. Süreçleri güçlü yönetiyoruz ama çocuklarımız var ve bu olaylara şahit oluyorlar. Ülkemizde bazı durumlar değişti. İnsan profilleri değişti. Gençliğimde daha vicdanlı insanlar vardı, şimdi ise bir olay karşısında karşı tarafında insan olduğu unutulur hale geldi.

“BU PAYLAŞIMI YAPANIN NE FAYDASI VAR?”

Rizespor bir açıklama yaptı. Yaşamış olduğum dolandırıcılık olayına da dem vurmuşlar. Yakışıksız oldu. Bizim kimsenin parasına da sadakasına da ihtiyacımız yok. Ben Rizespor’la alakalı bir şey diyemem, belki başkanının yönetiminin bile haberi yok. Bu paylaşımı yapan kişinin hayatında ne kadar başarısı var?”

Emre Belözoğlu’ndan Halil Umut Meler’e sitem: Yakıştıramadım

Kaynak: TELE1