Elon Musk Goggle’ın kurucusu Brin’in eşiyle aşk yaşadı iddiası

Yayın tarihi: 25 Temmuz 2022 Pazartesi 8:34 am - Güncelleme: 25 Temmuz 2022 Pazartesi 12:41 pm

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk’un Google’ın kurucu ortaklarından Sergey Brin’in eşiyle aşk yaşadığı ve bu yüzden Brin ile dostluklarının bittiği ortaya çıktı. İddiaya göre yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından çift boşanma kararı aldı.

ABD’nin önde gelen ekonomi gazetelerinden Wall Street Journal’a konuşan bazı kaynaklar, Elon Musk ile Sergey Brin’in arasındaki dostluğun sona erdiğini söyledi. Bunun sebebi ise Musk’ın Brin’in eşi Nicole Shanahan ile ilişki yaşaması.

2008 krizi sırasında mali olarak çok sıkışan Elon Musk’a, Brin 500 milyon dolar vererek Tesla’nın ayakta kalmasına yardımcı olmuştu. Ama Brin, eşinin Musk’la ilişkisini duyunca evliliğini sona erdirdi.

The Wall Street Journal’ın haberine göre yatırım danışmanlarına “Kişisel yatırımlarım arasında Musk’a ait ne varsa hepsi satın” talimatı verdi.

‘İLİŞKİ PARTİDE BAŞLADI’ İDDİASI

Gazetenin haberine göre iddia edilen ilişki, geçen yılın Aralık ayında Miami kentinde yapılan Art Basel partisi sonrasında yaşandı. Gazete, Musk’ın bu yılın ilk aylarında Sergey Brin’den, önünde diz çökerek özür dilediğini de yazdı. Gazeteye göre Brin özrü kabul etti ama Elon Musk’la artık eskisi gibi yakın değil.

O sırada Brin ve eşi Nicole Shanahan’ın evliliklerinin üzerinde kara bulutlar varmış ama ikili hala aynı evde oturuyormuş.

1 MİLYAR DOLAR İSTEDİ

Tesla şefinin Google kurucu ortağının karısıyla olan ilişkisi, çiftin boşanma davası açmasına neden oldu. Google’ın kurucusu Brin’in, teknoloji sektörü avukatı olan boşanmakta olduğu eşi Nicole Shanahan, bu boşanmadan 1 milyar dolar istiyor. Brin’in avukatları ise bu miktarın evlilik öncesi anlaşmada yazılı miktardan daha yüksek olduğunu söyleyerek itiraz ediyor.

Elon Musk yasak aşk iddialarına yanıt verdi