El Salvador Başkanı: Bitcoin diyarından Türkiye’ye selamlar

Yayın tarihi: 20 Ocak 2022 Perşembe 9:23 am - Güncelleme: 20 Ocak 2022 Perşembe 9:23 am

El Salvador’un, beyaz şapkası ve kot pantolonuyla dikkat çeken Devlet Başkanı Nayib Bukele’nin Türkiye ile alakalı attığı tweet dikkat çekti. Bukele attığı tweette Türkiye’ye selam gönderdi.

Bitcoin’i yasal para birimi olarak kabul eden ilk ülke olan Orta Amerika ülkesi El Salvador’un Devlet Başkanı Nayib Bukele, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle resmi ziyaret için Türkiye’ye geldi.

Ters taktığı beyaz spor şapkası ve kot pantolonuyla dikkatleri üzerine çeken ve kendi deyimiyle “dünyanın en havalı diktatörü” olarak tanınan Bukele, Türkiye’yi esprili bir şekilde selamladı.

El Salvador Devlet Başkanı Bukele, profilinde “CEO of El Salvador” yazan Twitter hesabından yine spor kıyafetleriyle Türk Bayrağı önünde bir çocukla fotoğrafını yayınlayarak şu notu düştü:

“Öncelikle, Bitcoin diyarı El Salvador’dan tüm Türkiye’ye selamlar.”

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Nayib Bukele’yi resmi törenle karşılayacak, baş başa ve heyetler arası görüşmeler ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısının ardından onuruna resmi akşam yemeği verecek.

Ebru Polat: Başkanımız derken Bahçeli’yi değil il başkanını kastettim