Ekrem İmamoğlu’ndan Ali Koç’a yanıt: İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2022 Cumartesi 7:30 pm - Güncelleme: 7 Mayıs 2022 Cumartesi 8:33 pm

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a yanıt veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine yönelik sözleri nedeniyle Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a yanıt verdi.

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. ‘İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir.’ komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle…” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulübün bugün yapılan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda İmamoğlu’na yönelik, “İnşallah Fenerbahçelilerin İstanbul Belediye Başkanı Sayın İmamoğlu’na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez” değerlendirmesinde bulunmuştu.

NE OLMUŞTU?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan yanıt gecikmedi. İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Ali Koç’un açıklamasını dinledim. ‘İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir’ komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle…” ifadelerine yer verdi.

Ali Koç’tan İmamoğlu’na tepki