Ali Koç’tan İmamoğlu’na tepki

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2022 Cumartesi 2:21 pm - Güncelleme: 7 Mayıs 2022 Cumartesi 2:21 pm

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Divan Kurulu’nda yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sitem ederek, “İnşallah Fenerbahçelilerin, Sayın İmamoğlu’na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunda açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sitemde bulunan Koç, “İnşallah, Fenerbahçe taraftarının Sayın Ekrem İmamoğlu’na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez” ifadelerini kullandı.

Koç ayrıca, “Bu ilden gelen insanların bazılarının enteresan bir özellikleri var. Milli takım teknik direktörü, Fenerbahçe Stadyumu’na maç yapmaya bordo-mavi kravatla gelir. Şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı, bordo-mavi kravatla gelir. Kime, ne anlatıyorsunuz?” dedi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na seçilen duayen gazeteci Uğur Dündar’ı ziyaret etmişti.

Gerçekleştirilen buluşmada yer alan ’61’ numaralı forma ve Özkan Sümer’i anlatan ‘Ufuk Çizgisindeki Adam’ kitabının hediye edilmesi sosyal medyada günün en çok konuşulan konularının başında yer almıştı.

Dündar, son olarak İmamoğlu’na 61 numaralı Fenerbahçe forması hediye etmesiyle ilgili eleştiriyi yanıtlamıştı. Dündar, “Sayın İmamoğlu’na 61 numaralı formayı hediye ettik, yakasına da Fenerbahçe rozetini taktık. Böylece 61 numarayı Fenerbahçeli yaptık. Söylemek istediğimiz, ‘Herkes bir gün Fenerbahçeli olacak.’ Bunu böyle değerlendirenlere çok teşekkür ediyorum. Mesajımız budur ve geri kalanlar ayrıntılardır. Fenerbahçe, şanlı tarihine o kadar öz güvenle bakmaktadır ki ayrıntılarla uğraşmaz ve o ayrıntılar Fenerbahçe tarihine asla toz kondurmaz” diye konuşmuştu.

Ali Koç’tan Trabzonspor’a 2010 – 2011 göndermesi: Şampiyonuz diyerek kendinizi kandırıyorsunuz