Ekranlarda bir ilk: Belediye Başkanı O Ses Türkiye’de!

Yayın tarihi: 21 Kasım 2021 Pazar 2:00 pm - Güncelleme: 21 Kasım 2021 Pazar 2:00 pm

Seferihisar’ın tanınan siması Devrim Seyrek, O Ses Türkiye yarışmacısı oldu. Müzik performansı ile üç jüri üyesini döndürerek turu atlamayı başaran Seyrek’i destekleyenler arasında Güzelbahçe Belediye Başkanı ve Yardımcısı da vardı.

Seyrek’e destek olmak için geldiklerini belirten Başkan İnce, Acun Ilıcalı’yla konuşmasında “Hoş bulduk Acun Bey. Ne kadar güzel burada sizinle birlikte olmak, biz de bu heyecanı yaşıyoruz. Devrim’in bize en ihtiyaç duyduğu günde yanında olmak çok güzel. Devrime başından beri güvenir desteklerim, Güzelbahçe gençliğini de ona emanet ettim. ” dedi.

Başkan İnce, Seyrek’in kısa zaman önce yakınlarını yitirdiğini söyleyerek “Benim gençlik koordinatörüm kendisi. Aynı zamanda da müzik konusunda kendisine çok güveniyordum. Özellikle böyle bir günde özellikle Devrim’in çok sevdiklerini çok kısa bir zaman önce yitirdiği hasta yakınları… Dedim ki; Devrim’in bugünkü gününde dostlarının yanında olması gerekirdi, belki burada olmamalıydım, onlar olmalıydı. Böyle bir eksik varsa tamamlayacak olan birisi varsa -Güzelbahçeli bir vatandaş bile olsa- ben olmalıyım. Ve sizlerle birlikte oldum” ifadelerini kullandı.

Seyrek’in gösterdiği performans sonrasında jüri koltuğunda oturan Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş programın formatı gereği dönerek Seyrek’i bir üst tura taşımak için destek verdiklerini belirtti.

O Ses Türkiye jürisi belli oldu