Ekonomik kriz yok diyen AKP’li seçmen röportaj bitiminde krizi kabul etti

Yayın tarihi: 6 Nisan 2022 Çarşamba 8:08 am - Güncelleme: 6 Nisan 2022 Çarşamba 8:28 am

Türkiye’de yükselen enflasyon nedeniyle alım gücünün düşmesi nedeniyle yurttaşlar zorluk yaşıyor. Ancak marketteki, pazardaki fiyatlara rağmen ekonominin iyi olduğunu savunanlar da var.

TELE1 ekibi Okmeydanı’nda bulunan bir semt pazarında yurttaşlara mikrofon uzattı. “Eşim çalışıyor. Maaşını bilmiyorum çok şükür geçinip gidiyoruz. Biraz insanların  abartması” sözleriyle Türkiye’deki ekonomik durumun iyi olduğunu savunan kadın röportajın sonunda pahalılığın olduğunu itiraf etti.

AKP’li kadının sokak röportajındaki konuşması gündem oldu

HER ŞEYDEN MEMNUNUM DİYEN KADIN EŞİNİN EMEKLİ MAAŞINI SÖYLEMEKTEN ÇEKİNDİ

 

Ekonomik dertten yakınan bir kadın yurttaş TELE1 mikrofonuna konuşurken gelen başka bir kadın ülkede ekonominin iyi olduğunu savunarak, “Geçen gün marketteyim 2 saat kasada sıra bekledim poşet poşet aldılar. Gayet güzel ülkemiz. Boşuna alamıyoruz demeyin. Kıyafete para var gezmeye tatile para var neden bu pazar bu kadar şey yapılıyor. Çok da uygun ben memnunum. dedi. Kadın çalışmadığını eşinin emekli maaşıyla geçindiğini söyleyerek “Eşimin emekli maaşını boş verin söylemeyeyim. Ama emekli maaşından da memnunum her şeyden de memnunum” dedi.