Efecan Şenolsun’un cinsel saldırı ve hakaretten yargılandığı davada yine karar çıkmadı

Yayın tarihi: 13 Kasım 2020 Cuma 1:38 am - Güncelleme: 13 Kasım 2020 Cuma 1:40 am

Oyuncu Efecan Şenolsun’un rol arkadaşı Elit İşcan’a cinsel saldırıda ve hakarette bulunduğu gerekçesi ile yargılandığı dava 4 Şubat 2021’e ertelendi.

Oyuncu Efecan Şenolsun’un ‘Yaşamayanlar’ dizi setinde rol arkadaşı Elit İşcan’a cinsel saldırıda ve hakarette bulunduğu gerekçesi ile yargılandığı davanın dördüncü duruşması Anadolu Adliyesi 19. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmada İşcan, Şenolsun ve avukatları hazır bulundu. Şenolsun’un 7 yıl 9 buçuk aydan 17 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı dava 4 Şubat 2021’e ertelendi.

Dokuz8Haber’den Fatoş Erdoğan’ın haberine göre bir dönem dijital platformda yayınlanan ‘Yaşamayanlar’ isimli dizinin oyuncusu İşcan, rol arkadaşı Şenolsun’un önce hakaret ve küfürlerine sonrasında ise iki ayrı noktada cinsel saldırısına maruz kaldığını açıklamıştı. Söz konusu olayın ardından İşcan’ın şikayeti üzerine Şenolsun hakkında ‘cinsel saldırı’ ve ‘alenen hakaret’ suçlarından 7 yıl 9 buçuk aydan 17 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

DURUŞMA 4 ŞUBAT’A ERTELENDİ

İlk duruşması geçtiğimiz yılın ekim ayında görülen davanın bugün görülen 4’üncü duruşmasında tanık ifadelerinin dinlenmesine devam edildi. Filmmor’dan Melek Özman, Oyuncular Sendikası’ndan Yeşim Girgin ve Yapımcı Aydın Özer Feyzioğlu’nun tanık olarak dinlediği duruşma 4 Şubat 2021’e ertelendi.

Bir sonraki duruşmada ise doğrudan görgü tanığı olan ve o gün sette bulunan Alper Aka dinlenecek.