Edis’in Kızılcık Şerbeti siniri! “Nefret ediyorum ondan, iyi ki getirmedin onu yanında”

Yayın tarihi: 16 Ekim 2023 Pazartesi 9:16 am - Güncelleme: 16 Ekim 2023 Pazartesi 9:16 am

Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti‘nde Doğukan Güngör’ün canlandırdığı Fatih karakterine tepkiler sürüyor. Şarkıları ve sahne performansı ile büyük beğeni toplayan Edis de Fatih’e tepki gösteren isimler arasında. Harbiye konserinde seyirciler arasında bulunan ‘Kızılcık Şerbeti’ oyuncularından Müjde Uzman’a seslenen Edis, “Çok sinirliyim Fatih’e. Nefret ediyorum ondan. İyi ki getirmedin onu yanında” ifadelerini kullandı.

Pop müziğin en çok konuşulan isimlerinden Edis, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda seyircileriyle buluştu. Edis’i izleyenler arasında Show TV’nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman da vardı.

Başarılı oyuncu Uzman’ı gören Edis “Çok sinirliyim Fatih’e. Nefret ediyorum ondan. İyi ki getirmedin onu yanında. Görmek bile istemiyorum onu. ‘Biz rolümüzü yapıyoruz’ diyorlar ama ona da inanmıyorum. Sen çok tatlısın ama. Bizde sadece ‘güno’ var” ifadelerini kullandı.

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisinde muhafazakar bir aileye sahip olan Fatih’in Doğa’yı aldatmasının ardından boşanma sürecinde Doğa’dan çocuğun velayetini alması son bölümde tepki topladı. Seyirciler tarafından tepki alan Fatih karakteri için “Fatihitokatla.com” sitesi açıldı. Sosyal medyada gündem olan siteye ilgi yoğun olunca Fatih karakterine milyonlarca tokat atıldı.

Kızılcık Şerbeti’nden ‘voleybol’ ve ‘mini etek’ göndermesi! “Kadınlardan niye korkuyorsunuz”