Eda Erdem: Heykelimin dikileceğini yolda öğrendim

Yayın tarihi: 25 Eylül 2023 Pazartesi 10:06 pm - Güncelleme: 25 Eylül 2023 Pazartesi 10:07 pm

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Voleybol Takımı’nın kaptanı Eda Erdem Dündar, Fenerbahçe Kulübü’nün heykelini dikme kararını almasına ilişkin “Heykelimin dikileceğini giderken yolda öğrendim. Kulübümüzün efsaneleri arasında anılmak, benim de heykelimin yapılacak olması benim için çok büyük bir mutluluk, gurur kaynağı. Başkanımız konuşurken gözlerim dolu dolu, büyük bir mutlulukla dinledim. Çok mutluyum” dedi.

Filenin Sultanları olimpiyatlara gitmeye hak kazandı! Eda Erdem: Kimse bize bunu hediye etmedi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri zaferinin ardından yurda döndü. Takım kaptanı Eda Erdem Dündar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Hedeflerimize ulaştık. Çok mutlu ve huzurluyuz. Bu ülke olarak hepimizin onur duyduğu başarılar oldu. Takım arkadaşlarıma, teknik ekibe ve federasyona teşekkür ediyorum. Her bir birey bu takımda, bu yazı unutulmaz kıldı. Önümüzdeki yazı da sabırsızlıkla bekliyoruz. Artık hedef çok daha yüksek. Olimpiyatlarda madalyanın rengini konuşmak istiyoruz” dedi.

“HEYKELİMİN DİKİLECEĞİNİ YOLDA ÖĞRENDİM”

Fenerbahçe’nin kendisinin heykelini dikme kararı sorulan Erdem, “Heykelimin dikileceğini giderken yolda öğrendim. Kulübümüzün efsaneleri arasında anılmak, benim de heykelimin yapılacak olması benim için çok büyük bir mutluluk, gurur kaynağı. Başkanımız konuşurken gözlerim dolu dolu, büyük bir mutlulukla dinledim. Çok mutluyum. Sanırım kendimi ölümsüzleştirdim. Daha doğrusu kulübüm ve taraftarlar bunu bana layık gördü. Buradan da tekrar hem kulübümüze, başkana, taraftarımıza teşekkür ediyorum. Beni dünyanın en mutlu insanı yaptılar” sözlerini sarf etti.

Fenerbahçe, efsane kaptan Eda Erdem’in heykelini dikecek!