“Ecevit’in kemiklerini sızlattılar” diyen DSP İl Başkanı istifa etti

Yayın tarihi: 14 Nisan 2023 Cuma 4:46 pm - Güncelleme: 14 Nisan 2023 Cuma 4:46 pm

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve iki yöneticinin AKP listelerinden milletvekili adayı olmasına tepki göstererek “Bülent Ecevit’in kemiklerini sızlattılar” diyen Denizli İl Başkanı Yaşar Kayrakçı istifa ederek Millet İttifakı’nı destekleyeceklerini açıkladı.

Demokratik Sol Parti(DSP) Denizli İl Başkanı Yaşar Kayrakçı, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. Yaşar Kayrakçı; DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi ve Ejder Onursal’ın AKP listelerinden milletvekili adayı olmasına tepki gösterdi. Kayrakçı, “ Rahmetli genel başkanımız Bülent Ecevit’in kemiklerini sızlattılar” diyerek PTT aracılığıyla gönderdiği istifa dilekçesini gösterdi.

“ÜÇ KİŞİ PAZARLAMAYA KALMIŞ”

DSP’lilerin Millet İttifakını destekleyeceğini ifade eden Kayrakçı şunları söyledi:

“DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın ne merhum Ecevit umurunda ne de Atatürk. Koca partiyi üç kişi pazarlamaya kalkmış. Bülent Ecevit bugün yaşamış olsaydı desteğini CHP’ye verirdi. DSP’liler Cumhur İttifakı’na destek vermeyecektir. Ülkemiz çok zor bir seçimden geçecek. Bu sıradan bir seçim değil. Bunun için tüm desteğimizi Millet İttifakı’na vereceğiz.”

DSP Lideri Aksakal ‘Millet’i kafir ilan etti!