DSP Lideri Aksakal ‘Millet’i kafir ilan etti!

Yayın tarihi: 14 Nisan 2023 Cuma 4:33 pm - Güncelleme: 14 Nisan 2023 Cuma 4:34 pm

Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ı ve 5 silah arkadaşını şehit eden Hizbullah'ı terör örgütü olarak görmeyen HÜDA-PAR ile DSP, AKP listelerinden 14 Mayıs seçimlerine girecek.

AKP listelerinde beraber olduğu HÜDA-PAR ile Malatya'da deprem konutlarının açılışında konuşan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Millet İttifakı'nı 'kafir' ilan etti. Aksakal şunları sarf etti:

"Bu seçim geçmiş dönemlerdeki gibi bir sağ-sol seçimi değil, vatan millet seçimidir. İnşallah 14 Mayıs'ta vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz."


" />

Malatya’da Hizbullah’ı terör örgütü olarak görmeyen HÜDA-PAR ile aynı sahneyi paylaşan Demokratik Sol Parti (DSP) Lideri Önder Aksakal, “İnşallah 14 Mayıs’ta vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz” dedi.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ı ve 5 silah arkadaşını şehit eden Hizbullah’ı terör örgütü olarak görmeyen HÜDA-PAR ile DSP, AKP listelerinden 14 Mayıs seçimlerine girecek.

AKP listelerinde beraber olduğu HÜDA-PAR ile Malatya’da deprem konutlarının açılışında konuşan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Millet İttifakı’nı ‘kafir’ ilan etti. Aksakal şunları sarf etti:

“Bu seçim geçmiş dönemlerdeki gibi bir sağ-sol seçimi değil, vatan millet seçimidir. İnşallah 14 Mayıs’ta vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz.”

İttifak meyvesini verdi! HÜDA-PAR’lı aday AKP’li kadın adayın elini tutmadı