Ece Üner’e destek gecikmedi… Alişan’dan Deniz Çakır’a: İnsan avam olsun da şey olmasın

Yayın tarihi: 29 Eylül 2020 Salı 10:54 pm - Güncelleme: 29 Eylül 2020 Salı 10:59 pm

Ana haber bülteninde Kim Kardashian’a yönelik cinsiyetçi ifadeler kullanan Sunucu Ece Üner’e Alişan’dan da destek geldi. Alişan, Üner’i eleştiren Çakır’a tepki gösterdi.

SHOW TV Ana Haber Sunucusu Ece Üner, Ermeni kökenli ABD’li Model Kim Kardashian’ın Azerbaycan hakkındaki sözlerine “Kim Kardashian’ın kameralara göstermeye alışık olduğu büyük bir kaynağı var, yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?” ifadeleriyle yanıt vermişti.

Televizyonlar karartılırken bu da Türkiye’de konuşan bir televizyoncu!

Üner’in cinsiyetçi ifadelerine tepki gösteren isimlerden biri de oyuncu Deniz Çakır oldu. Çakır, “Bu nasıl avam, yakışıksız bir usluptur. Pes yahu… Bu uslupla ana haber sunuyor.. İnanılır gibi değil..” sözleriyle Üner’i eleştirdi. 

Ece Üner’in cinsiyetçi ifadelerine yönelik tepkiler büyüyor

Şarkıcı Alişan ise Deniz Çakır’ın eleştirisine tepki göstererek, Ece Üner’e destek oldu. Alişan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Gerçekten şaşırmıyorum artık, sen ve senin gibilere Deniz Çakır @eceuner12 yapılabilecek en ölçülü eleştiriyi ve cevabı verdi.. Ayrıca insan avam olsun da şey olmasın!! Şeyi’de sen şeyet artık!!!