Ece Ronay’dan Mehmet Ali Erbil göndermesi! Zengine hayırlı olsun, fakire zina yapmış

Yayın tarihi: 1 Şubat 2022 Salı 3:22 pm - Güncelleme: 1 Şubat 2022 Salı 3:22 pm

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın sevgilisi ASAP Rocky’den hamile olduğu haberi, hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.  Mehmet Bilir ile nikah masasına oturan Ece Ronay‘dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

2 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir ile evlenen ünlü şarkıcı Ece Ronay, Rihanna’nın hamileliğinin, sosyal medyada coşkuyla karşılanmasını ti’ye aldı.

Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiği yönündeki iddialarla magazin gündemini sarsan Ece Ronay, geçtiğimiz ay nişanlısı Mehmet Bilir ile ani bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Hamile olduğunu ve erkek bebek beklediğini duyuran Ece Ronay’a eleştiri yağmıştı.

”ZİNACI RİHANNA”

Ece Ronay, Rihanna’nın hamilelik pozlarına yaptığı yorumlarla dikkat çekti. Ronay, ”Zinacı Rihanna”, ”Zengine hayırlı olsun, fakire de zina yapmış imansız’ derler Möge Abla” ve ”Nikah yapmayacak mısın Rihanna” gibi ifadeler kullandı. Ronay, bir sonraki paylaşımında, geçmişte kendisini sert bir şekilde eleştiren Seren Serengil ve Bircan Bali hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı, ”Allah seni yarın Seren’le Birco’nun çatallı yılan dilinden korusun Rihanna kardeşim” dedi.

Ece Ronay evlendi