Ebrar Karakurt’tan duygusal paylaşım: “Nereden nasıl başlasam bilemiyorum”

Yayın tarihi: 24 Eylül 2023 Pazar 2:29 pm - Güncelleme: 24 Eylül 2023 Pazar 2:29 pm

Belçika’yı yenerek Olimpiyatlara katılmayı garantileyen Filenin Sultanları’nın yıldızlarından Ebrar Karakurt, “Nereden nasıl başlasam bilemiyorum… Yıllardır hayalini kurduğumuz anların gerçek oluşuna şahit olduk” dedi.

Uluslar Ligi ve Avrupa Şampiyonu olduktan sonra Belçika’yı 3-0 yenerek yenerek Olimpiyatlara katılma hakkı kazanan Filenin Sultanları’nın yıldızlarından Ebrar Karakurt, duygusal bir paylaşım yaptı.

“MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN KIZLARI”

Ebrar Karakurt, “Nereden nasıl başlasam bilemiyorum… Yıllardır hayalini kurduğumuz anların gerçek oluşuna şahit olduk. Mustafa Kemal Atatürk’ün kızları olarak Türk kadınını gururla ve onurla temsil edeceğimiz nice yazlarımız olsun” ifadelerini kullandı.

Karakurt’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Nereden nasıl başlasam bilemiyorum… Yıllardır hayalini kurduğumuz anların gerçek oluşuna şahit olduk Mükemmel bir milli takım sezonu geçirdik Oynadığımız 31 maçın 28 ini kazanarak tarihi bir başarıya imza attık. VNL Şampiyonu olduk,Avrupa Şampiyonu olduk Bunlarla yetinmeyip 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarına katılım hakkı kazandık. Tüm yaz boyu tek amacımız ay yıldızlı bayrağımızı en yukarıda dalgalandırmak, İstiklal Marşımızı başımız yukarıda gururla okumaktı. Tüm yaz omuz omuza savaştığım takım arkadaşlarıma ve teknik ekibimize teşekkürü borç bilirim. Bizleri destekleyen herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Sizlerle çok daha kolaydı MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN kızları olarak Türk kadınını gururla ve onurla temsil edeceğimiz nice yazlarımız olsun. Voleybol iyi kalın”