Dursun Özbek’ten Mauro Icardi’nin bonservisi hakkında açıklama

Yayın tarihi: 9 Kasım 2022 Çarşamba 1:33 pm - Güncelleme: 9 Kasım 2022 Çarşamba 1:34 pm

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Arjantinli Golcü Mauro Icardi‘nin bonservisinin alınması için Galatasaray’ın ekonomik şartlarının ve PSG’nin oyuncuyu satmak istemesinin uyum içerisinde olması gerektiğini söyledi.

Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu’na katılan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sezon başında Fransız Kulübü Paris Saint Germain’den kiralanan ve Beşiktaş derbisinde attığı iki golle galibiyeti getiren Arjantinli Golcü Mauro Icardi’nin transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek, Mauro Icardi’nin transferinin kolay olmadığını belirterek, “Galatasaray, Icardi transferini son derece başarılı yapmıştır. PSG, maaşının çok büyük bir kısmını ödüyor. Galatasaray’a maaş maliyeti 750 bin Euro. Takıma da çok hızlı uyum sağladı. Kulübünün satmak isteyeceğini düşünmüyorum. Galatasaray’ın sadece transfer etmek istemesi yeterli değil. Başarılı bir futbolcu. O günkü Galatasaray’ın ekonomik koşulları ve karşı satış isteği sonucunda, Galatasaray, uyum içerisinde olursa transferi de yapar” şeklinde konuştu.

Galatasaray’dan maç sonu Beşiktaş’a videolu gönderme