Dünyaca tanınmış boksör Çin’de mahsur kaldı!

Yayın tarihi: 11 Mart 2020 Çarşamba 2:53 pm - Güncelleme: 11 Mart 2020 Çarşamba 2:55 pm

Son dönemde yaptığı maçlarla adından sıkça söz ettiren ve 21 maçta 21 galibiyetle bir çok ağır sıkletin korkulu rüyası haline gelen namağlup ağır sıklet boksörü Zhang Zhilei Çin’de mahsur kaldı.

21 maçının 16’ını nakavtlarla kazanan Çinli ağır sıklet Zhang Zhilei son olarak Andrey Rudenko’yu yenmişti. 6 yıldır Amerika’nın New Jersey’de bulunan Paterson kentinde yaşayan ancak Çin’e ailesinin yanına giden Zhang Zhilei’nin ülkeden çıkması yasaklanmakla birlikte hiç bir ülke de Çin’den uçak kalkışına izin vermiyor.

Sosyal medyadaki koronavirüs paylaşımlarına jet soruşturma

Bu sebeple Nisan ayıındaki yeni maçı için kampa gidemeyen 198 cm boy ve 36 yaşında olan Zhilei’nin uzun süre ülkesinde kalması söz konusu. Çinli boksör 2008 olimpiyatlarında gümüş madalya kazananınca boks dünyasının gündemine girmişti.

Kadir Has ve Bahçeşehir Üniversitesinden koronavirüs kararı… YÖK acil toplantıya çağırdı

Çinli boksör ülkesinde virüsün yayıldığı Wuhan’a 500 Km mesafedeki Zhengzhou şehrinde bulunuyor. Dev boksör daha önce de ABD’ye vize alamadığı için Monaco’da yaptığı Rudenko maçından önce de 14 ay ringe çıkamamıştı. 2012 olimpiyatlarında Joshua’ya 2. turda elenen Çinli yumruk WBO’da 10 ve IBF’te ise 14. sırada yer alıyor.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’tan koronavirüs talimatı

Hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bini aştı! Koronavirüs salgınında Türkiye’de ve dünyada son durum…