Dün Bahçeli’ye oğlunun sünnet davetiyesini verdi bugün istifa etti!

Yayın tarihi: 15 Eylül 2024 Pazar 3:06 pm - Güncelleme: 15 Eylül 2024 Pazar 3:06 pm

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye dün oğlunun ‘sünnet’ davetiyesini veren MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, bugün “sağlık sebepleri” gerekçesiyle görevinden istifa etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, partisindeki görevinden istifa ettiğini duyurdu. Demirbaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı istifa açıklamasında “sağlık sorunlarını” gerekçe gösterdi.

Demirbaş açıklamasında “Kıymetli ülküdaşlarım, değerli hemşehrilerim yaklaşık 2 yıldır şan ve şeref ile yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevini, sağlık sebeplerinden dolayı; bayrağı daha yukarılara taşıyabilmek adına hür iradem ile bırakmış bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

Oğlu PKK ile insan kaçakçılığı yapan MHP İstanbul yöneticisi istifa etti

‘SÜNNET DAVETİYESİ’ VERMİŞTİ

MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevinden istifa eden Murat Nuri Demirbaş, dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmişti. Demirbaş, görüşmede Bahçeli’ye 21 Eylül’de oğlu için yapacağı sünnet töreninin davetiyesini verdi.

Bahçeli ile fotoğraf da çektiren Demirbaş, o kareyi sosyal medya hesabından, “Türk Dünyasının Bilge Lideri, Saygıdeğer Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ beyefendiyi ziyaret ederek emir, talimat ve hayır dualarını aldım. Allah başımızdan eksik etmesin. Saygıdeğer Genel Başkanımızın tüm Kocaeli’ye selamları var” ifadeleriyle paylaşmıştı.

Kaynak: TELE1