Dudak okuma uzmanları açıkladı! Bakın ne konuşmuşlar?

Yayın tarihi: 21 Nisan 2021 Çarşamba 10:51 am - Güncelleme: 21 Nisan 2021 Çarşamba 10:51 am

Prens Philip’in cenazesinde uzun zaman sonra bir araya gelen Prens William ve Prens Harry’nin ne konuştuğu dudak okuma uzmanları tarafından açıklandı.  İkilinin cenaze töreni hakkında konuştuğu iddia edildi.

Prens Harry, İngiliz Kraliyet ailesindeki görevlerinden feragat ederek Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmasında bu yana bir araya gelmediği abisi Prens William ile 99 yaşında hayatını kaybeden Prens Philip’in cenazesinde sohbet ederken görüldü.

Page Six’in haberine göre uzmanlara göre her ikisi de maskelerini çıkardığında 38 yaşındaki Cambridge Dükü Prens William, 36 yaşındaki kardeşine, “Evet harikaydı, değil mi?” dedi.

Express’in bildirdiğine göre Prens William sonrasında kardeşine, “Kesinlikle güzel bir törendi, ah, o müzik…” ifadeleriyle törene dair düşüncelerini söyledi.

Öte yandan Independent Türkçe’nin haberine göre Prens William ve Prens Harry’nin neden yan yana yürümediği de ortaya çıktı. Prens William’ın kardeşiyle yan yana yürümek istememesi nedeniyle Prenses Anne’in oğlu ve kuzenleri Peter Philips’in aralarına girdiği iddia edildi.