Draymond Green NBA’den süresiz uzaklaştırıldı!

Yayın tarihi: 14 Aralık 2023 Perşembe 12:49 pm - Güncelleme: 14 Aralık 2023 Perşembe 12:49 pm

NBA’de Phoenix Suns’ta forma giyen Jusuf Nurkic’e yumruk atan Golden State Warriorslı Draymond Green, NBA tarafından süresiz uzaklaştırma cezasına çarptırıldı.

Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA) Phoenix Suns forması giyen Jusuf Nurkic’e maç sırasında yumruk atan Golden State Warriors oyuncusu Draymond Green, süresiz uzaklaştırma cezasına çarptırıldı.

NBA’den yapılan açıklamada,  “Green’in cezası derhal başlayacak. Oynamaya dönmeden önce belirli lig ve takım koşullarını karşılaması gerekecek” denildi.

Nurkic, olayın ardından “Bunun basketbolla hiçbir ilgisi yoktu. Ben orada sadece basketbol oynamaya çalışıyorum” açıklamasını yapmıştı.

Eurobasket 2025’in logosu yayınladı: Alperen Şengün NBA yıldızlarıyla yan yana

NE OLMUŞTU?

Kariyerinde toplam 18 kez ile aktif basketbolcular arasında en çok oyundan diskalifiye edilen Green’in kaç maç kaçıracağı belirsizliğini koruyor. NBA, bu sezonki ikinci cezası olan Green’in tekrarlanan sportmenlik dışı hareket geçmişini hesaba katarak bu karara varıldığını açıkladı.

Draymond Green, geçen ay oynanan Minnesota Timberwolves maçında rakibi Rudy Gobert’in boğazını sıkmış ve 5 maç men cezası almıştı.

 

Kaynak: TELE1