Diploması olmadığı halde Erdoğan ile okuduğunu söyleyen Sadi seçim öncesi yine ortaya çıktı

Yayın tarihi: 29 Eylül 2022 Perşembe 11:34 am - Güncelleme: 29 Eylül 2022 Perşembe 11:45 am

Gazeteci Rafael Sadi, katıldığı canlı yayında AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı üniversiteden, sıra arkadaşı olduklarını söyledi. Sadi üniversiteyi bitirmediğini de itiraf etti.

Gazeteci Rafael Sadi, Erdoğan ile okul arkadaşı olduğunu bir kez daha gündeme getirdi. Sadi, katıldığı bir programda Erdoğan’ın sınıf arkadaşı olduğunu söyleyerek “Recep Bey… Hani diploması var mı yok mu tartışılan üniversitede 4 sene beraber okuduk aynı sırada” ifadesini kullandı. Sadi aynı programda diploma almadığını da söyledi.

Sadi 7 Haziran 2016 tarihinde Odatv’deki yazısında da Erdoğan ile sınıf arkadaşı olduğunu söylemişti.

Rafael Sadi’nin yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Aksaray İktisat ve Ticaret Yüksek Okulundaki tek öğrenciler Sayın Tayyip Bey ile ben değildim kuşkusuz. Eski dostum ve sınıf arkadaşlarımdan biri olan sevgili Necmi Uycan beni teknolojinin son harikası whatsapp ile arayıp eksik belgeleri tamamlamak istediğini belirtti. Aynı sistem ile İstanbul Yüksek Ticaretliler 100 yıllık mezunları kitabının (386 sayfa) kapağını ve bizim dönemi belirten sayfalarını iletti.”

Her seferinde ortaya çıkıp Erdoğan ile okul arkadaşı olduğunu ileri süren Sadi, diğer arkadaşlarının ismini vermekten de kaçıyor.

Erdoğan şehir hastanesini arabayla gezdi