Dilan Polat’ın sözleri gündem oldu: Kafamda 50 tane plan, ekmek teknemi yedirir miyim ben…

Yayın tarihi: 1 Kasım 2023 Çarşamba 11:29 am - Güncelleme: 1 Kasım 2023 Çarşamba 11:38 am

Haklarında açılan soruşturma sonrası eşi, kardeşi ve çok sayıda kişiyle gözaltına alınan Dilan Polat’ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Haklarında “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından soruşturma başlatılan ve mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ile eşi Engin Polat çiftine İstanbul, Ankara, Yalova, Ordu, Kırklareli ve Manisa’da da eş zamanlı operasyonlar yapıldı. Operasyonlar kapsamında Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat, Sıla Doğu ve Ahmet Gün’ün de aralarında bulunduğu toplam 14 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler işlemleri için emniyete götürülürken, yakalama ve arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Operasyon sonrası Dilan Polat’ın sözleri sosyal medyada gündem oldu. Polat videolu açıklamasında şunları söylemişti: ”Akıllı kadınım ben. Kafamda 50 tane plan… Ekmek teknemi korurum. Çelik zırhlarla çıktık o merdivenlerden. Yedirir miyim ben? Holding oldu burası…”

Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kardeşi Sıla Doğu ile birlikte çok sayıda isim gözaltına alındı

Dilan Polat ve Engin Polat lüks villalarından böyle alındı

Polis bacak bacak üstüne atan Engin Polat’ı uyardı

Dilan Polat’ın gözaltına alınmadan önceki son paylaşımı dikkat çekti

Dilan Polat’ın eski ortağı konuştu: Gözaltına alınsam da problem değil, durumun aydınlanacağına inanıyorum