Dilan Polat’ın ‘intihar’ telefonu cezaevini harekete geçirdi! 24 saat izleniyor

Yayın tarihi: 27 Kasım 2023 Pazartesi 3:59 pm - Güncelleme: 27 Kasım 2023 Pazartesi 4:12 pm

Cezaevine girdikten sonra psikolojisi bozulan Dilan Polat‘ın Engin Polat‘ı arayarak “İntihar etmek istiyorum” demesi cezaevi yönetimini harekete geçirdi. 24 saat sıkı takibe alınan Polat’ın kantinden aldığı ürünler de kontrol ediliyor.

Lüks yaşantılarından sonra cezaevi şartlarına uyum sağlamakta zorluk çeken Dilan Polat gündem olmaya devam ediyor. Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla 5 Kasım’da tutuklanan Dilan Polat’ın, eşi Engin Polat’ı arayarak “İntihar etmek istiyorum” dediği öne sürüldü. Polat’ın sözlerinden sonra avukatları soluğu cezaevinde alırken ünlü isim için geniş güvenlik önlemleri alınmaya başlandı. 24 saat güvenlik kameralarından takip edilen Polat’ın kantinden aldığı her şey de kontrol edilmeye başlandı.

CEZAEVİ PSİKOLOĞU DEVREYE GİRDİ

2. Sayfa sunucularından Müge Dağıstanlı, Dilan Polat’ın durumuyla ilgili “Koğuşu gören kameralar 24 saat sıkı gözetim altına alınmış, kantinden aldığı her şey kontrol ediliyor. Aynı zamanda cezaevi psikoloğu devrede. Bir de iki kardeşe sataşma olmaması için yanlarında bir infaz koruma memuru duruyor” dedi.

Dilan Polat: İntihar etmek istiyorum

NE OLMUŞTU?

Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Dilan Polat, Çorlu Cezaevi’nde kalan eşi Engin Polat’la telefonda görüştü. Polat’ın telefonda eşine, “İntihar etmek istiyorum” dediği iddia edildi. Dilan Polat’ın psikolojisinin bozulduğunu fark eden avukatlar görüşmek için cezaevine gitti.

Mal varlığına el konulan Nez Demir’in eski eniştesinden ‘Dilan Polat’ itirafı!

Kaynak: TELE1