Dilan Polat soruşturmasına ‘Ankara’dan müdahale iddiası!

Yayın tarihi: 23 Aralık 2023 Cumartesi 11:39 am - Güncelleme: 23 Aralık 2023 Cumartesi 11:39 am

Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasına neden olan kara para aklama soruşturmasının ünlü bir isime uzanmasının ardından Ankara’dan müdahale edildiği iddia edildi.

Gazeteci Murat Ağırel, Cumhuriyet gazetesinde bugün yayınlanan yazısında, kara para aklamakla suçlanan sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ve Engin Polat dosyasında önce polislerin sonra savcının soruşturmadan uzaklaştırıldığını belirterek, soruşturmanın ünlü bir isime uzandığı ve bunun üzerine Ankara’dan müdahalede edildiğinin konuşulduğunu yazdı.

Dilan Polat ile sigara içen polise soruşturma açıldı iddiası

Ağırel, şunları kaydetti:

“Adliye kulislerinde Polatgiller soruşturmasının selametine dair şüpheler olduğu konuşuluyor. Daha doğrusu genişletilmesi beklenen soruşturmanın artık tamamlanacağı yönünde bir görüş var. Öğrendim ki soruşturmanın yasadışı bahis ayağının ünlü bir isme uzanması üzerine sürece müdahale edildi. Bu müdahalenin Ankara’da en yukarıdan geldiği de iddia edilenler arasında…

Umarım iddialar doğru değildir. Umarım yeni atanacak savcı ve polisler hiçbir etki ve baskı altında kalmadan ciddiyet ve hassasiyet ile bu dosyayı devam ettirirler. Takip etmeye devam edeceğiz.”

Yazının tamamı için tıklayın.

Kaynak: TELE1