Dilan Polat ile sigara içen polise soruşturma açıldı iddiası

Yayın tarihi: 22 Aralık 2023 Cuma 10:31 am - Güncelleme: 22 Aralık 2023 Cuma 10:31 am

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ‘ın, Dilan Polat dosyasına bakan 5 komiser 3 memurun sürüldüğü iddiasını gündeme getirmesinin ardından polislerden birinin Dilan Polat’la sigara içtiği için hakkında soruşturma başlatıldığı iddia edildi.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama suçundan 4 Kasım’da tutuklandı.

10Haber’den Hazar Dost’un haberine göre, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın ‘Dilan Polat dosyasına bakan özel ekipteki sekiz polis hakkında soruşturma başlatıldı’ iddiası hakkında  konuşan kaynaklar polis memuru hakkında başlatılan soruşturmanın gerekçesinin şüphelilerle kurulan mesafenin meslek etiğine uygun olmaması olduğunu söyledi.

Dilan Polat soruşturmasında açığa alınan polisler şantajla Bitcoin istedi iddiası!

DİLAN POLAT’I SİGARA İÇMEYE ÇIKARMIŞ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde Dilan Polat dosyasında soruşturma açılan polis memurlarından sadece birinin Dilan Polat dosyasında görevli olduğunu aktaran kaynaklar o polis memurunun da Dilan Polat’ı gözaltında olduğu sürede sigara içmek için dışarı çıkardığının tespit edildiğini söyledi.

SAVCININ GÖREV VERİ DEĞİŞTİ

Öte yandan HSK’nın yeni görevlendirmesiyle Dilan ve Engin Polat çifti davası, güzellik merkezi sahibi Taylan Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti ile Tuzlaspor Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı hakkında yasa dışı bahis soruşturmalarını yürüten İstanbul Anadolu Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kökçü’nün görev yeri değiştirilmişti.

Ümit Özdağ’dan ‘Dilan Polat dosyasına bakan polisler sürüldü’ iddiası

Kaynak: TELE1