Dilan-Engin Polat soruşturmasında 27 şirkete kayyum kararı!

Yayın tarihi: 6 Kasım 2023 Pazartesi 7:37 pm - Güncelleme: 6 Kasım 2023 Pazartesi 7:37 pm

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan-Engin Polat çifti ve yakınlarına dair yürütülen soruşturmada 27 şirkete kayyum atanmasını talep etti. Hakimlik 27 şirketin hepsine kayyum atanmasına hükmetti.

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu şüphelilerden 14’ünün tutuklandığı, 9 zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı soruşturmada, savcılığın 27 şirkete kayyum atanması talebi hakimlikçe kabul edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Engin Polat ve Dilan Polat’ın da aralarında olduğu şüpheliler hakkında “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından başlatılan soruşturma sürüyor.

Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu’nun da aralarında bulunduğu şüphelilerden 14’ünün tutuklandığı soruşturma kapsamında savcılık soruşturmaya konu olan 27 şirkete kayyum atanmasını talep etti.

Hakimlik 27 şirkete kayyum atanmasına hükmetti.

Dilan ve Engin Polat’ın avukatı Çağdaş Çelik TELE1’e konuştu! “Dosyadan çekiliyorum”