Destici: AKP’nin HÜDA-Par ve Yeniden Refah ile görüşmeleri olumlu gidiyor

Yayın tarihi: 13 Mart 2023 Pazartesi 3:31 pm - Güncelleme: 13 Mart 2023 Pazartesi 4:00 pm

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin genel merkezinde Büyük Birlik Partisi (BB) Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştü. Mustafa Destici, görüşme hakkında yaptığı açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkiye'de kanlı terör eylemleri gerçekleştiren Hizbullah'ın terör örgütü olarak kabul etmeyen HÜDA-PAR ile AKP heyetinin görüştüğünü belirtti. Destici, "İsmi zikredilen partiler ile görüşmeler devam ediyor. Olumlu gittiğini biliyoruz. Tabi bu görüşmeleri Ak Parti heyeti sürdüyor. Olumlu gittiğini biliyoruz" dedi.

Destici, partisinin 81 ilde kendi ismi, logosu ve adaylarıyla seçime gireceklerini aktararak, "Bugün prensip olarak anlaştığımız budur." ifadelerini kullandı." />

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen BBP Lideri Destici, Cumhur İttifakı’na katılmak istenen HÜDA-PAR ve Yeniden Refah Partisi ile görüşmelerin “olumlu” gittiğini söyledi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin genel merkezinde Büyük Birlik Partisi (BB) Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştü. Mustafa Destici, görüşme hakkında yaptığı açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkiye’de kanlı terör eylemleri gerçekleştiren Hizbullah’ın terör örgütü olarak kabul etmeyen HÜDA-PAR ile AKP heyetinin görüştüğünü belirtti. Destici, “İsmi zikredilen partiler ile görüşmeler devam ediyor. Olumlu gittiğini biliyoruz. Tabi bu görüşmeleri Ak Parti heyeti sürdüyor. Olumlu gittiğini biliyoruz” dedi.

Destici, partisinin 81 ilde kendi ismi, logosu ve adaylarıyla seçime gireceklerini aktararak, “Bugün prensip olarak anlaştığımız budur.” ifadelerini kullandı.

Perinçek ve HÜDA PAR karşı karşıya geldi