Depremzedeye ‘Önceki evinde duşakabin mi vardı’ diyen AKP’li başkan yeniden aday

Yayın tarihi: 26 Eylül 2023 Salı 11:43 am - Güncelleme: 26 Eylül 2023 Salı 11:43 am

Elazığ Belediye Başkanı AKP’li Şahin Şerifoğulları yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. Şerifoğulları depremzedeye “Önceki evinde duşakabinin mi vardı?” sözleriyle tepki toplamıştı.

Sözcü’den Evren Demirdaş’ın haberine göre Elazığ Belediye Başkanı AKP’li Şahin Şerifoğulları, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olmak istediğini açıkladı.

‘RABBİM NASİP ETSİN’

AKP’li milletvekilleri ve il başkanıyla beraber Kanal23’te Gündem programına katılan Şerifoğulları, Elazığ’a bir dönem daha hizmet etmek istediklerini belirterek “Bizim bu dönem daha bu şehre hizmet etme adına bir düşüncemiz söz konusu. Bizim hayallerimiz var, o hayallerimizi gerçekleştireceğimiz hedefler doğrultusunda hayata geçirmeyle ilgili bir döneme daha ihtiyacımız olduğunu, bu şehrin aziz insanlarına hizmet etmeyle alakalı bir talebimizin olduğunu nasip olursa 4 buçuk senede yapmış olduklarımızın daha fazlasını yapmayla alakalı da düşüncemiz söz konusu. Artık bundan sonrası nasip Allah hayırlısını versin diyoruz. İnşallah şehrimize bir dönem daha hizmet etmeyi rabbim bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.

AKP’li başkandan depremzedeye: Senin duşakabinin mi vardı?

‘ÖNCEKİ EVİNDE DUŞAKABİN Mİ VARDI?’

Şerifoğulları, Elazığ’da 2020 yılında meydana gelen 6.8’lik deprem sonrasında merkez Mustafapaşa Mahallesi’nde dönemin bakanlarıyla birlikte TOKİ konutlarını ziyaretlerinde depremzede vatandaşın duşakabinin küçük olmasını şikayet eden vatandaşa “Önceki evinde duşakabinin mi vardı?” demişti.

O anları görüntüleyen gazeteci Ardıl Batmaz ise gazeteci olduğunu söylemesine rağmen engellenmiş ve AKP’li Şerifoğulları’nın koruması olduğu belirtilen bir kişi tarafından darp edilmişti.

AKP’li başkandan ‘duşakabin’ savunması: Şark kurnazlığı