AKP’li başkandan ‘duşakabin’ savunması: Şark kurnazlığı

Yayın tarihi: 29 Nisan 2022 Cuma 11:23 am - Güncelleme: 29 Nisan 2022 Cuma 11:25 am

TOKİ konutlarından yakınan bir depremzedeye verdiği ‘duşakabin‘ yanıtı  gündem olan AKP’li Şahin Şerifoğulları savunmasında CHP’yi suçladı.

Elazığ’da verilen TOKİ konutlarındaki duşakabinin küçük olmasından yakınan depremzedeye “Senin duşakabinin mi vardı önceki evinde?” yanıtını veren Elazığ Belediye Başkanı AKP’li Şahin Şerifoğulları bir açıklama yaparak kendisini savundu.

CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar “Özür dile” çağrısına cevap vermek amacıyla açıklama yapan Şerifoğulları, “Biz hiçbir zaman, hiçbir vatandaşımızı hor ve hakir görmedik, görmeyiz” dedi.

CHP’Yİ SUÇLADI: ŞARK KURNAZLIĞI

Şerifoğulları şu şu açıklamayı yaptı: “Bizi yakından tanıyan ve her fırsatta samimiyetimize vurgu yapan, bizim çalışmalarımızı özel ortamlarda takdir eden CHP il kadrosunun kamuoyu önünde bizim samimiyetimizi tartışmaya açması sadece tutarsızlıkla izah edilemez. CHP İl Başkanlığının bu tutumu, kelimenin tam anlamıyla şark kurnazlığıdır. CHP zihniyeti tam olarak işte budur.

CHP İl Başkanlığınca yapılan açıklamada, bir hanım kardeşimizle gayet samimi ve doğal diyaloğumuzdan hareketle bizim üstenci olduğumuzu ve vatandaşımızı hor ve hakir gördüğümüz iddia edilmiştir. Biz hiçbir zaman, hiçbir vatandaşımızı hor ve hakir görmedik, görmeyiz. Kendileri de dahil hiç kimse bunun aksine bir tek örnek gösteremez. CHP İl Başkanlığı vatandaşına tepeden bakan birilerini görmek istiyorsa dönüp CHP’ye baksın.”

AKP’li başkandan depremzedeye: Senin duşakabinin mi vardı?