Depremde kızı kaybolan annenin yürek yakan feryadı: Bari bir mezarı olsun

Yayın tarihi: 22 Şubat 2023 Çarşamba 10:30 am - Güncelleme: 22 Şubat 2023 Çarşamba 10:30 am

Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altından çıkartılan 11 aylık Elisa’dan bir daha haber alınamadı.  Özlem Önder’in “Bari yavrumun bir mezarı olsun” feryadı yürekleri yaktı.

Kahramanmaraş’ta 11 aylık Elisa bebek, deprem sonrası annesi ve ikiz kardeşi ile birlikte kaldığı enkaz altından çıkarıldı. Sağlık görevlilerinin hastaneye götürdüğü Elisa bebeğin öldüğü söylendi ancak cansız bedeni sır oldu. Elisa’nın annesi Özlem Önder, tv100’e yaptığı açıklamada “Enkazın altında 3-4 saate yakın kaldık. Oğlum da oradaydı. Sürekli ağladı, çırpındı ama kızımın hiç sesi çıkmadı” dedi.

CANSIZ BEDENİ SIR OLDU

Enkazdan çıkarılan kızlarının Nurdağı’na gönderildiğini belirten anne, oradaki sağlık personellerinin Elisa’nın öldüğünü söylediğini belirtti. Elisa’nın babası cenazeleri almak için hastaneye gittiğinde ise kızının cansız bedenini bulamadı.

“Benim kızımı bulsunlar” diyen acılı anne, “Biz enkazdan çıktıktan sonra çocuğumuzu Nurdağı’na gönderdik. Oradaki sağlık personelleri öldüğünü söylemiş. Eşim cenazeyi almaya gittiğinde kardeşimi görüyorlar onu alıyorlar ama kızımı almıyorlar” ifadelerini kullandı.

TELE1 deprem bölgesinden aktarıyor! “Çadır yok, perişan durumdayız”

“YAVURUMU İSTİYORUM BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUM”

Annenin iddiasına göre Elisa bebek enkaz altından çıkarıldığında canlı değildi. Elisa’nın cansız bedeninin bulunmasını isteyen annesi, “Bari yavrumun bir mezarı olsun. Annesi babası dururken çocuğum kimsesiz kalmasın. Ben yavrumu istiyorum, başka bir şey istemiyorum” diyerek gözyaşı döktü.