Deprem etkisi yaratacak istihbarat: Yeni Bir Parti’yi kim kurdu?

Yayın tarihi: 28 Mart 2019 Perşembe 11:31 am - Güncelleme: 28 Mart 2019 Perşembe 8:42 pm

Geçtiğimiz haftalarda ‘Yeni Bir Parti’ adıyla kurulan ve Gül, Davutoğlu ve Babacan gibi isimlerle ilişkilendirilen siteye dair konuşan Uğuroğlu, çok konuluşacak bir iddiaya imza attı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski başbakanlardan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve eski bakanlardan Ali Babacan’ın parti kuracağı yönünde iddialar dile getirilmişti. Söz konusu iddialar yalanlanmazken geçtiğimiz haftalarda ‘Yeni Bir Parti’ adıyla bir internet sitesi açılmıştı. Söz konusu sitenin Gül, Davutoğlu ve Babacan’la ilgili olduğu yönünde söylentiler çıkmıştı. Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, ‘Yeni Bir Parti’ isimli siteye dair çok konuşulacak bir istihbarat paylaştı.

Davutoğlu’ndan Yenikapı Mitingine ‘Çiller ve Ağar’ göndermesi!

Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, TV5’te yayınlanan ‘Kulis Ankara’ programında dikkat çeken sözler sarf etti. ‘Yeni Bir Parti’ adıyla kurulan ve Gül, Davutoğlu ve Babacan gibi isimlerle ilişkilendirilen siteye dair konuşan Uğuroğlu, söz konusu sitenin AKP tarafından kurulduğu yönünde istihbarat aldığını söyledi.

Yeni parti iddiası: ‘İnanamayacağın, çok genç ve sürpriz bir isim hazırlanıyor’

SARAY TARAFINDAN KURULDU

Uğuroğlu, konuya ilişkin olarak, “Ben o web sitesinin AKP ya da saray tarafından kurulduğu istihbaratını aldım ki daha sonra da kapatıldı” ifadelerini kullandı.

Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu’nun konuya dair sözler şu şekilde:

Amaç siyasi tabirle işi sulandırmak, kafaları karıştırmaktı. Yeni bir parti olursa onu da ben yaparım havası var. Yani bir nabız yokladılar. Bakalım o tarafa gidecek kim var, kim gelecek, ne oluyor diye bir nabız yokladılar. Ben yutmadım bunu, hemen araştırdım ve anladık ki bu bir takım yakın insanların bir testi.

Erdoğan isim vermeden Gül ve Davutoğlu’nu hedef aldı!

15 Temmuz Derneği Başkanından bomba açıklama: Adil Öksüz’ün yeğeni AKP’den aday