Denizli’de erkek dehşeti! Eski eşi ve arkadaşını öldürdü

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2022 Çarşamba 10:54 am - Güncelleme: 14 Temmuz 2022 Perşembe 9:12 am

Denizli’de Erdal Yalçın isimli erkek bir süre önce kendisini terk eden eşi Emine Yalçın ve sevgilisi olduğu iddia edilen Mehmet Aksoy’u öldürürken Mehmet Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy’u da ağır yaraladı.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde oturan ve Erdal Yalçın ile evli olan Emine Yalçın, bir süre önce evi terk ederek Denizli’nin Acıpayam ilçesi Ören Mahallesi’nde oturan Mehmet Aksoy’un yanına geldi.

Erdal Yalçın, eşinin izini sürerek sevgilisi olduğu iddia edilen Mehmet Aksoy’un evine geldi. Çıkan tartışma sonrası Erdal Yalçın, yanında getirdiği pompalı tüfekle eşi Emine Yalçın ile Mehmet Aksoy’a ve Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy’a art arda ateş etti. Erdal Yalçın olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalelere rağmen Emine Yalçın ve Mehmet Aksoy hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Gülperi Aksoy’un ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Polis ekipleri Dalaman ilçesi girişinde katil zanlısı Erdal Yalçın’ı tüfekle birlikte yakalayıp, gözaltına aldı.

“ÖĞRENİRSİNİZ SONRA”

Erdal Yalçın, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.  Yalçın, gazetecilerin “Neden yaptınız” sorusuna “Öğrenirsiniz sonra” diyerek cevap verdi.

 

Boşanmak isteyen eşini ve kayınvalidesini öldürdü, polisi yaraladı