Boşanmak isteyen eşini ve kayınvalidesini öldürdü, polisi yaraladı

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2022 Salı 11:31 am - Güncelleme: 12 Temmuz 2022 Salı 11:31 am

Gaziosmanpaşa‘da boşanmak isteyen eşini ve kayınvalidesini öldüren Tugay T., bir polisi de yaraladıktan sonra yapılan operasyon sonucunda vurularak gözaltına alındı. Polisin “vuruldum” dediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bağlarbaşı Mahallesi’nde iddiaya göre Zeynep T.’nin eşi Tugay T. boşanmak istediğini söylemesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Yaşanan tartışmada silahını çeken Tugay T., ilk olarak kayınvalidesi Nedime Dinçer’i vurdu. Eşi Zeynep T. video çekerek KADES ihbarında bulundu. Tugay T., ihbar etmesi üzerine eşine de ateş etti. KADES ihbarı üzerine olay yerine gelen polis memuru Tugay T.’yi ikna etmeye çalıştı.

İkna olmaması üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Tugay T’nin balkondan ateş etmesi sonucunda bir polis memuru yaralandı. Uzun ikna çabaları sonuç vermeyince özel harekat polisleri eve operasyon düzenledi. Operasyonda Tugay T. vurularak etkisiz hale getirildi. Eve giren ekipler kayınvalidenin hayatını kaybettiğini belirledi. Zeynep T., ablası Ayşe Kıyak ile eşi Umut Kıyak yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı. Ablasının tedavisi sürerken, Zeynep T. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayda yaralanıp hastanede tedavisi süren polisin durumunun iyi, Ayşe Kıyak’ın durumunun ise ciddi olduğu öğrenildi.

Gaziosmanpaşa’da silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı