Deniz Akkaya’dan ‘velayet’ açıklaması: Benim iznimle oldu

Yayın tarihi: 15 Haziran 2024 Cumartesi 10:34 am - Güncelleme: 15 Haziran 2024 Cumartesi 10:34 am

Kızıyla yaşadıkları ile gündemden düşmeyen manken Deniz Akkaya, kızının velayetinin Efe Önbilgin’e verildiğine yönelik iddialara yanıt verdi.

Deniz Akkaya’nın yaşadığı olaylarla gündeme gelen kızı Ayşe’nin babası Efe Özbilgin velayet talebinde bulunmuştu. Talebi değerlendiren İstanbul 4. Aile Mahkemesi, A.Ö’nün babasına teslim edilmesine ve Ayşe’nin babası ile kalarak eğitimine de babasının yanında devam etmesine karar verildiği ifade edildi.

Avukat Şeyda Yıldırım’dan da ilk paylaşım geldi ve Yıldırım paylaşımına “Ayşe’nin yeni hayatının ilk günü olması ve önündeki uzun yıllarda yüzünün hep gülmesi tek dileğimizdir.” notunu düştü.

Deniz Akkaya bunların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kızının yazı babasıyla geçireceğini ve bunun kendi izniyle olduğunu kaydeden Akkaya şu ifadeleri kullandı:

“15 SENEDİR TATİLE GÖTÜRMEDİĞİN KIZINI TATİLE ÇIKARMAK ZORUNDA KALDIN”

İlahi adalet tam 15 senedir bir kez yaz tatiline götürmediğin kızını, tamamen bana olan takıntından yer bulup açtığın içi bomboş davalar nedeniyle, tatile çıkarmak zorunda kaldın.

Her yaz olduğu gibi üstünden atmak için , programım müsait mi bakacağım diyerek aylarca telefonuna çıkmadığın kızın başına bela oldu değil mi? Tek velayet hakkı ben de söz hakkı da ben de olduğu için , bu yaz babasıyla geçirecektir diyerek benim iznimle babaya teslim ediliyor. Yani dangalak dangalak yorum yapanlar çocuğun oraya girişi de çıkışı da benim iznimle oldu!!! Aksi bir haber yapan herkesin içinden testereyle geçeceğim!!! bunların hepsi resmi evraklı izinler!!! Kızımın halen telefon şifresini vermediğini hatırlatmak isterim ikinci telefonda bulduk biliyorsunuz. O konuyla ilgili yapacaklarımız ayrı konu. Ancak utanmadan hala bana dil uzatan kepazelerin içinden geçmem dışında, size belki yüzünüz kızarır diye her sene çocuğu ödemediği okul paralarını annesine ödetmeye çalışırken nasıl yalvarttığında belgesini paylaşıyor olacağım. Bundan sonra saklamak yok!! saklaya saklaya yaptığınız paralı haberlerle olayı siz buraya getirdiniz!!!

Bu telefonun şifresi kapanmadan önce aldığım görüntülerden bir tanesi. İçler acısı bir baba müsveddesi. Bana dil uzatırken bu mesaj aklınıza gelsin olur mu Nagehan Alci sevin sevmeyin, bugünkü mesajlarını okuyorum. Benzer işler. Bakın tekrar ediyorum ideolojisini sevmeyebilirsiniz ama annelik kısmı ayrı bir konudur. Bu ülkede bu adamlar kadının ayakta durmasını hazmedemiyor, ve çocukları kullanmaktan saniye geri kalmıyorlar. Bu yorum kendi olayım için yapılmış bir yorumdur. Kendi ödemesi gereken nafakaları 16 senedir ödemediği gibi bir de utanmadan çocuğuyla annen ödesin sonra ben bakarım pazarlığı yapan babayı iyi tanıyın. Bundan sonraki süreçte bambaşka bir yola girdim saniye saniye bu rezilliği sizle paylaşacağım ki belki de Türk medeni kanunu nda bu konuyla ilgili yeni yaptırımlar gelir.

Deniz Akkaya’dan kızıyla ilgili yeni paylaşım: Odasını kontrol ettim Allah’ım aklıma mukayyet ol!

Kaynak: TELE1