Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz programından neden ayrıldığını açıkladı

Yayın tarihi: 16 Kasım 2021 Salı 1:21 pm - Güncelleme: 16 Kasım 2021 Salı 1:21 pm

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Seren Seren Serengil ve Bircan Bali ile birlikte yorumculuk yapan Deniz Akkaya, geçtiğimiz cuma günü, kanalla yollarını ayırmıştı. Akkaya, ayrılışıyla ilgili bomba açıklamalar yaptı.

Bircan Bali ve Seren Serengil’in yorumculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programına Arto Dalga’nın vedasından sonra Deniz Akkaya dahil olmuştu. Ancak ekran macerası kısa süren Akkaya, programdan ayrıldı.

Sessizliğini bozan Deniz Akkaya, ayrılığıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Akkaya, programdan ayrılığıyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Yaklaşık üç ay önce başlamış bulunduğum Söylemezsem Olmaz programı yorumculuk pozisyonuma Cuma günü itibariyle kendi isteğimle son vermiş bulunmaktayım. Bu almış olduğum kararın kurumla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Uzun süredir, bir çok farklı kanalda özellikle kadına dair sağlık içerikli programlar da yapmış olmam nedeniyle çalıştığımız bir çok markamız mevcut. Çok sevilen ve bizim programa çok yakışacağına inandığım bir marka için; ana sponsor olması adına kanalıma teklifte bulundum. Maalesef ki ilk haftadan itibaren, diğer sunucular tarafından sponsorumuza zarar verecek şekilde, yayında sponsorluk şartlarına aykırı davranıldığına şahit oldum.”

“BAŞKA FORMATLA KARŞINIZDA OLACAĞIM”

“Özellikle Cuma günü bu durumun anlaşma şartlarını açıkça ihlal edecek seviyeye gelmesi nedeniyle markamı ve kendimi bu durumdan kurtarmak ve tarafımıza verilen zararın daha fazla artmaması adına sunuculuktan ayrılmış bulunmaktayım. Türkiye’de özellikle medyanın ekonomik anlamda kötüye gittiği şu dönemde markaların bizlerle çalışmak istemesi çok değerli ama bizler de onların haklarını korumak zorundayız. Bu nedenle markalarımızla birlikte bambaşka bir proje ile bambaşka bir kanalda, bu kez yapımcısı olacağım bir başka formatla karşınızda olacağım.”

Ece Ronay’ı hedef almıştı! Söylemezsem Olmaz’da sürpriz ayrılık