Ece Ronay’ı hedef almıştı! Söylemezsem Olmaz’da sürpriz ayrılık

Yayın tarihi: 15 Kasım 2021 Pazartesi 2:42 pm - Güncelleme: 15 Kasım 2021 Pazartesi 3:45 pm

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz’da sunuculuk yapan Deniz Akkaya sürpriz bir kararla programdan ayrıldı.

Bircan Bali ve Seren Serengil’in yorumculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programına Arto Dalga’nın vedasından sonra Deniz Akkaya dahil olmuştu. Canlı yayındaki açıklamalarıyla programa damga vuran Akkaya, bugünkü yayına çıkmadı.

Programın sonunda Bircan Bali ve Seren Serengil, Akkaya’nın ayrılık kararını duyurdu. Bali ve Serengil, “Maalesef, Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz programında artık yer almayacak. Programın sonunda bunu da izleyicilerimize belirtmek istedik. Kendisine teşekkür ederiz” dedi.

Ani ayrılık kararıyla ilgili Akkaya’dan henüz açıklama gelmedi.

CANLI YAYINA BALYOZLA ÇIKMIŞTI

Akkaya’nın mahkemelik olduğu sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hakkında söylediklerinden dolayı eylül ayında kanal yönetimi tarafından uyarıldığı ileri sürülmüştü. Hatta Akkaya’nın kanalda ortalığı birbirine katarak camı çerçeveyi kırdığı iddia edilmişti. Akkaya da hakkında iddiaları canlı yayına elinde çekiçle çıkarak yalanlamıştı.

RONAY’A VİDEO İDDİASIYLA HEDEF ALMIŞTI

Akkaya, Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiğini öne süren Ece Ronay’ı “Elimde profesyonelce çekilmiş bir videosu var” diyerek tehdit etmişti. Akkaya’nın porno iması üzerine Ronay, Akkaya’nın yıllar önce polislere küfür ettiği anları paylaşarak “Beni reşit olmadığım videoyla vuracağınıza kendi rezil haberlerinize bakın. Bir de polislerin size karşı nezaketine bakın! Yazıklar olsun size” demişti.

Deniz Akkaya tahliye oldu: Dananın kuyruğu kopacak