Demirtaş’tan Adalet Bakanı Bozdağ’a cevap! Bizim yerimizde olmanıza az kaldı!

Yayın tarihi: 11 Ocak 2023 Çarşamba 10:44 pm - Güncelleme: 11 Ocak 2023 Çarşamba 10:44 pm

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın hükümlülerin sosyal medya kullanmalarıyla ilgili düzenlemeye gideceklerini söylemesinin ardından Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Bizim yerimizde olmanıza fazla kalmadı. Akıllıca davranın” yanıtını verdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, katıldığı bir televizyon programında hükümlülerin sosyal medya kullanımlarıyla ilgili yeni bir düzenleme yapılacağını ve hükümlülerin sosyal medyadan mesaj vermesinin doğru olmadığını söyledi. Bozdağ’ın sözlerine, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, twitter üzerinden yanıt verdi.

AKP’den Demirtaş hamlesi! Twitter paylaşımlarını engellemek çalışma yapılacak

“ÖNCE BİZİ BULMALARI GEREKMİYOR MU?”

Demirtaş, Bekir Bozdağ’a seslenerek “Adalet Bakanlığı sesimizi kısmanın yollarını arıyormuş. Ama bunun için önce bizi bulmaları gerekmiyor mu?” diyerek HDP mitinglerinden kareler paylaştı.

“AKILLICA DAVRANIN, TÜM TECRİTLERİ KALDIRIN”

Selahattin Demirtaş tweetinin devamında ise “Ayrıca kendinizi bizim yerimize koyup cezaevleriyle ilgili düzenlemeleri öyle yapın. Bizim yerimizde olmanıza fazla kalmadı nihayetinde. O nedenle akıllıca davranın ve yeni tecritler uygulamak yerine tüm tecritleri kaldırın.” ifadelerini kullandı.