Demir sopayla darbettiği kadını kanlar içinde bırakıp kaçtı! Komşular son anda yetişti

Yayın tarihi: 9 Mart 2023 Perşembe 10:16 pm - Güncelleme: 9 Mart 2023 Perşembe 10:16 pm

Eyüpsultan’da apartmanın içinde sevgilisi olduğu iddia edilen Meral K.’yı demir çubukla darbeden Taha O. adındaki erkek yakalandı. Taha O. apartmandan kaçarken arkasından koşan Meral K.’nın kanlar içinde yere yığıldı. Kadının imdadına komşular son anda yetişti.

Güzeltepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda Taha O. ve sevgilisi olduğu iddia edilen Meral K.’nın oturduğu apartmana geldi. İkili arasında tartışma başladı. Tartışma sırasında Taha O. demir çubuk ile Meral K.’ya saldırdıktan sonra apartmandan çıkmaya çalıştı. Şüphelinin peşinden koşan Meral K., apartman kapısı önünde aldığı darbe ile kanlar içerisinde yere yığıldı. Sesleri duyan bina sakinleri yerde yatan Meral K.’nın yardımına koştu. Şüpheli ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

Meral K., daha sonra Taha O.’dan şikayetçi oldu. Ekipler şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin ‘kasten yaralama’, ‘taksirle yaralama’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘hakaret-tehdit’ ve ‘açıktan hırsızlık’ suçlarından 8 suç kaydı olduğu anlaşıldı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Türkiye’de 8 Mart! Bir günde üç kadın katledildi, bir kadın kezzaplı saldırıya uğradı