Demet Akalın, Erdoğan’a boşandığı eşini şikayet etmiş

Yayın tarihi: 31 Aralık 2019 Salı 12:26 pm - Güncelleme: 31 Aralık 2019 Salı 12:26 pm

Hande Yener ile birlikte AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaptığı ziyareti anlatan Demet Akalın ‘yerli otomobil’ siparişi verdiğini söyledi. Akalın, “Ben her zaman milliyetçiyim, Milano’dan alışveriş yaparım, ancak arabamı yerli malı alırım. Made in Türkiye diyoruz, hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Demet Akalın, Hande Yener ve eşi Okan Kurt ile iki gün önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleşen toplantıda şarkıcılar, çocuk istismarına ve kadına şiddete karşı hazırlayacakları sosyal sorumluluk projesi için destek istedi.

Erdoğan Hande Yener ve Demet Akalın’ı kabul etti sosyal medya altın varaklı petekleri konuştu

BOŞANDIĞI EŞİNİ ŞİKAYET ETTİ

Daha önce vergi borçları nedeniyle hacizle gündeme gelen Okan Kurt’un Erdoğan’la görüşmeye katılmasının sosyal medyada tepki çekmesinin ardından Akalın, Kurt’la ilgili olarak “Okan’ı Cumhurbaşkanımıza şikayet ettim, ‘telefonda sürekli tavla oynuyor’ dedim. Sağolsun Cumhurbaşkanı hemen sildirdi telefondan, artık benimle ilgilensin. Sadece kızıyla ilgileniyor” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ BANA ‘DOBRASIN’ DEDİ”

Erdoğan’ın kendisine dobra biri olduğunu söylediğini aktaran Akalın, “Cumhurbaşkanımız bana ‘Sen çok dobra birisin’ dedi. Bunu bu makamdan duymaktan çok mutlu oldum” dedi.

Cumhurbaşkanı’ndan 1,5 ay önce randevu talebinde bulunduğunu söyleyen Akalın, “Sayın Cumhurbaşkanı’mızdan ben randevu talep ettim, 1,5 ay sonra bir araya gelebildik. Giderken Hande ile konuştum ve ‘beni de çağır’ dedi. Ofiste 1.5 saat kaldık ve kadına şiddet, hayvana şiddet gibi konuları kapsayan bir yasa geleceğini söyledi. Biz de üstümüze ne düşüyorsa yapacağımızı söyledik” dedi.

Yerli otomobil hakkında da konuştuğunu belirten Akalın, “Yerli otomobil hakkında konuştuk, hemen sipariş vereceğimizi söyledik. Ben her zaman milliyetçiyim, Milano’dan alışveriş yaparım, ancak arabamı yerli malı alırım. Made in Türkiye diyoruz, hayırlı olsun” dedi.

Cumhurbaşkanı ile konuşmalarının detaylarını paylaşan Akalın, “Köpek katliamları, şiddet gören kadınların şikayet etmemesi gibi konuları konuştuk. Cumhurbaşkanımız da bu konuları sık sık takip ettiğini, gerekli yerleri hemen aradığını belirtti. Yasanın gelmesine çok sevindik, özel bir proje yapmayacağız, ancak elimizden geldiği kadar destek vereceğiz” dedi.