Erdoğan Hande Yener ve Demet Akalın’ı kabul etti sosyal medya altın varaklı petekleri konuştu

Yayın tarihi: 29 Aralık 2019 Pazar 12:42 pm - Güncelleme: 29 Aralık 2019 Pazar 12:44 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şarkıcı Hande Yener ve Demet Akalın’ı kabul etti. Kabulde yapımcı Polat Yağcı ve Demet Akalın’ın boşandığı eşi Okan Kurt da yer aldı. ziyaretten çok, kabul salonundaki, altın varaklı kalorifer petekleri, pencerenin olmadığı yerde altın varaklı perdelerin olmaması konuşuldu

Anadolu Ajansı’nın haberine göre Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleşen kabulde Hande Yener ve Demet Akalın, çocuk istismarı ve kadına şiddete karşı yer alacakları sosyal sorumluluk projesi hakkında, Erdoğan’a bilgi verdi.

 

Okan Kurt hakkında zorla getirme kararı

ALTIN VARAKLI KALORİFER PETEKLERİ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un da hazır bulunduğu kabulün ardından Polat Yağcı, Instagram hesabından ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda, “Herkes ‘Hande ve Demet ne yapacaklar? Birlikte ilk fotoğrafı bir reklam kampanyası mı yoksa konser için mi verecekler? Ya da bir düet mi?’ diye düşünürken bugün muhteşem bir görev için bir araya geldiler. Hande ve Demet’le birlikte çocuk istismarına, kadına şiddete karşı büyük bir sosyal sorumluluk projesi için Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettik. Umarım bu ilk adım büyüyerek yayılır ve bir nebze olsun bu konuda fayda sağlayabilirsek ne mutlu bize.” ifadelerini kullandı.

Ancak, Anadolu Ajansı’nın, Twitter’da yaptığı paylaşımın altında ziyaretten çok, kabul salonundaki, altın varaklı kalorifer petekleri, pencerenin olmadığı yerde altın varaklı perdelerin olmaması konuşuldu.
İşte o yorumlar:

umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şarkıcı Hande Yener ve Demet Akalın’ı kabul etti. Kabulde yapımcı Polat Yağcı ve Demet Akalın’ın boşandığı eşi Okan Kurt da yer aldı.