DEM Parti’den Devlet Bahçeli’ye yanıt

Yayın tarihi: 26 Aralık 2023 Salı 4:45 pm - Güncelleme: 26 Aralık 2023 Salı 4:47 pm

DEM Parti, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Bu terör yuvasına ödenecek hazine yardımının kesilsin” sözlerine yanıt verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Liderin Devlet Bahçeli, bugün partisinin grup toplantısındaki konuşmasında, “56 DEM milletvekilinin maaşının ve bu terör yuvasına ödenecek hazine yardımının kesilerek terörle mücadeleye ve şehit ailelerine aktarılmasıdır. İkinci önerim teröre yardım ve yataklık yapan sözde milletvekillerinin görüşülmeyi dokunulmazlık dosyalarının karara bağlanarak bu haşaratların acilen mahkemeye çıkartılmasıdır.” ifadelerini kullandı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Bahçeli’nin açıklamalarına partiye ait resmi X hesabından yanıt verdi. DEM Parti’nin “Partimize ve Eş Genel Başkanımıza hakaret eden Devlet Bahçeli’ye cevabımızdır” şeklinde başlayan açıklaması şu şekilde:

“* Bu ülkenin başına gelmiş en büyük kötülük siz ve yürüttüğünüz siyasettir.

* Gençlerin ölümünü durdurmak için harekete geçmek yerine, hamaset ile ölümleri kutsayan ve çatışmanın devam etmesini isteyen sizsiniz.

* Çetelerle kol kola girenlerin, sırça köşklerinde yaşayanların gencecik insanların ölümünü izlediği bugünlerde; barışı cesaret ve haysiyetle savunmanın günüdür.

* Telaffuzunu bile kendimize yakıştırmadığımız o hakaretleri misliyle kendisine iade ediyoruz.”

Bahçeli yıllar sonra güvenlik tehdidini değiştirdi

Kaynak: TELE1