DEM Parti ilçe binasına ikinci saldırı

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2024 Perşembe 11:22 am - Güncelleme: 9 Mayıs 2024 Perşembe 11:22 am

Haber: HABER MERKEZİ

DEM Parti’nin Şanlıurfa Birecik İlçe Örgütü binasının camına sert bir cisimle vurulup kırılarak ikinci kez saldırı gerçekleştirildi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin(DEM Parti) dün silahlı saldırı yapılan Şanlıurfa Birecik İlçe Örgütü binasına gece saatlerine de bir saldırı düzenlendi. DEM Parti’den yapılan açıklamada binanın camına sert bir cisimle vurularak maddi hasar oluşturulduğu belirtildi.

DEM Parti Şanlıurfa İl Örgütü’nün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Birecik Parti binasımıza ikinci saldırı

Dün silahlı saldırı gerçekleştirilen Birecik İlçe Örgütü binasına ikinci saldırı gerçekleştirildi.

Birecik ilçesinde DEM partimize dün yapılan silahlı saldırının ardından gece saatlerinde ikinci bir saldırı gerçekleştirildi. Meydan Mahallesi’ndeki Abdulkadir Erdil Caddesi üzerinde bulunan ilçe binası camına sert bir cisim ile vuran saldırgan ya da saldırganlar, ilçe binasında maddi hasara oluşturdu. Saldırganların kimliği henüz belirlenmezken, dün yapılan saldırı ile ilgili gözaltına alınan, seçim sonrası Partimizden istifa eden Mehmet Begit’in ağabeyi Halil Begit, hala gözaltında tutuluyor.

Bu alçakça saldırının arkasında hangi karanlık,derin ve kirli güçlerin olduğunu çok iyi biliyor ve tanıyoruz.”

Şanlıurfa’da DEM Parti binasına silahlı saldırı! 14 kurşun isabet etti

DEM Parti’nin Şanlıurfa Birecik İlçe Örgütü binasının camına sert bir cisimle vurulup kırılarak ikinci kez saldırı gerçekleştirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ